Atgal

Miško maudynės Žvėrinčiaus miške

įvairūs
Renginio kaina
25.00
Renginio data
2023-04-01 11:00 Iki 13:30

apie

Miško maudynės Žvėrinčiaus miškeGamta skelbia apie prisikėlimą ir atgimimą, viskas pulsuoja bundančia ir sprogstančia trapia gyvybės jėga, dabar pats geriausias metas leisti mūsų organizmams susiderinti su gamtos virsmais ir ritmais, jog galėtumėm klestėti išvien su gamta. Kviečiame patyrinėti bundantį mišką, patirti miško gydomąją galią ir pamatyti pavasario Stebuklą Žvėrinčiau miške!
Miško maudynės - tai nėra paprastas pasivaikščiojimas, tai gilesnis miško patyrimas, kuriame pasitelkiami visi penki žmogaus pojūčiai ir sensorinės dėmesingumo praktikos. Tai tarsi aktyvi meditacija, kurioje uostysime, liesime, klausysimės miško garsų, maudysimes miško atmosferoje. Užsiėmimo metu taip pat sužinosime kaip bendrauja miškas ir naujausius mokslinius atradimus apie gydomąją miško galią.
Miško maudynių metu mes aktyvuojame mūsų organizmo gebėjimą sveikti ir specialiais pratimais pasineriame į miško atmosferą. Įrodyta, kad pabuvus 2 val sąmoningai miške, teigiamas poveikis organizmui išlieka visai savaitei, suaktyvėja imunitetas ir atmintis, sumažėja streso hormonas, įvyksta ląstelių regeneracija, padidėja džiaugsmo bei laimės pojūtis.
KADA: 2023m. balandžio 1d. (šeštadienį), 11.00val., trukmė 2,5val.
KUR: Žvėrinčiaus miške, Birštonas (tikslią susitikimo vietą informuosime užsiregistravusiems)
REGISTRACIJA: https://forms.gle/RGVhUhqc73U2Gw5t9 arba telefonu +370 601 01906
KĄ TURĖTI?
- Oro sąlygoms pritaikyta apranga ir avalynė
- Apsauga nuo lietaus (pagal orą)
- Vanduo arba šilta arbata
Miško maudynes ves Monika Peldavičiūtė - miško maudynių praktikė, jau penkerius metus vedanti Lietuvoje ir ne tik patyriminius miško užsiėmimus, dalyvaujanti tarptautiniuose miško terapijos kongresuose, tarptautinio miško festivalio Lietuvoje viena iš iniciatorių, kuriame lankėsi miško medicinos pradininkas, daktaras Qing Li iš Japonijos.