Atgal

Kvapų patirtys ir žmogaus savijauta

įvairūs
Nemokamas
Renginio data
2023-02-11 20:00 Iki 21:30

apie

Kvapas ir olfaktorinė (uodžiamoji) aplinka mūsų nuotaikai ir savijautai turi daugiau reikšmės, nei galėtume įsivaizduoti. Kvapai ir parfumerija užima ženklią vietą nūdienos žmogaus aplinkoje, todėl kalbėti apie olfaktorinį (uodžiamąjį) triukšmą, kvapų foną, parfumerinį etiketą ir kvepalais transliuojamą socialinę žinutę yra smalsu bei naudinga kiekvienam parfumerijos vartotojui ir netgi niekada kvepalais nesinaudojančiam žmogui.  
Parfumeriniai mitai - dar viena pokalbių ir diskusijų tema, kuri yra nepabostanti ne tik kvepalų mylėtojams, bet ir gana abejingai į kvėpinimąsi žiūrintiems. „Vyriška“ ir „moteriška“ parfumerija – mitas ar tiesa? Botaniniai ar sintetiniai kvepalai – kaip apsispręsti? Kvepalai, kaip dovana – įmanoma ar neįmanoma misija? Rasime ir dekonstruosime populiariausius mitus kvepalų sferoje.
Meniniai kvepalai – pakankamai nauja kategorija ir sąvoka daugialypiame parfumerijos pasaulyje. Kas tai yra ir kodėl lietuviška meninė parfumerija sulaukia didelio dėmesio bei aukštų įvertinimų tarptautinėse parfumerijos parodose ir tarp vartotojų visame pasaulyje?  
Kalbėti apie kvepalus, jų neuodžiant? Neįmanoma! Jūsų smalsumui ir džiaugsmui – kruopščiai surinkta įdomiausių kvepalų kolekcija tiesiai iš  profesionalių parfumerijos autorių kūrybinių laboratorijų!
Susitikimą moderuos, į visus klausimus atsakys ir meninių kvepalų degustaciją praves parfumerijos edukatorė, autorinių kvepalų prekės ženklų prodiuserė, FUMparFUM / created by Aistis Mickevičius plėtros vadybininkė Edita Vigelytė. 
Patikusius kvepalus bus galimybė įsigyti renginio metu.