Atgal

Kaip kvepia mano širdies sodas?

įvairūs
Renginio kaina
10.00
Renginio data
2024-03-09 18:45 Iki 21:15

apie

Moters dienos proga, kovo 9 dieną 18:45, dienos SPA „Grožio sodas“ kviečia į išskirtinį ir žaismingą  kvapų ir savęs pažinimo žaidimą „Kaip kvepia mano širdies sodas“.
Tai kvapų ir savęs pažinimo spektaklis su lašeliu skanios psichologijos. Per jį – šiltai ir jaukiai bendraujant tyrinėsite savo vidines savybes, kurios įgalina būti savo gyvenimo sodo architektėmis, puoselėtojomis ir savininkėmis. Sodas – tai metafona, reiškianti moters širdies kertelę, kurioje vyksta slaptas, tik moteriai suvokiamas gyvenimas.
Pačios tapsite šio nuostabaus sodo gyventojomis, stebėsite kokie augalai (mūsų emocijos, jausmai, mintys ir prisiimti vaidmenys) čia žydi šiuo metu, uosite, kokį kvapą jie skleidžia ir klausysitės, ką šie kvapai mums pasakoja, atskleidžia, pataria, į kokią patirtį kviečia..
Ekskursijoje po sodą dalyves lydės trys paslaptingos gidės: išradingoji, novatoriškai mūsų pasaulėžiūrą modeliuojanti Mūza, visus būties dėsnius ir paslaptis išmananti Žiniuonė ir mūsų vidinius turtus išmintingai, sumaniai, žaismingai ir su apetitu naudojanti Karalienė. Kaip manote, kur visas tris jau esate sutikę? Esame tikri…, kad tai prisiminsite ir panorėsite dar artimiau su jomis susipažinti šiame renginyje.
Per susitikimą taikysime įvairias intermodalinės ekspresyviosios menų terapijos  priemones: judesį, pasakojimus, vaidmenų žaidimus, piešimą, metaforines korteles, garsą, kvapą…
Į šį nuotykį kviečia LINA JURĖNIENĖ – individualiai konsultuojanti ir grupes vedanti psichologė ir vertėja, iš anglų kalbos išvertusi ne vieną saviugdai skirtą knygą, tarp jų Debra’os Moffitt kūrinys apie vidinį moters pasaulį „Palaimos sodas“ ir Gary Chapman „Meilė santuokoje“ ir  JŪRATĖ KLIM (Vyžintienė) – šveicarų psichiatro ir analitinės psichologijos pradininko K. G. Jungo krypties psichologė, savo veikloje derinanti pasakojimų, kvapų ir menų terapijas, dirbanti su metaforinėmis asociatyvinėmis kortelėmis, kostiumais, garderobu bei stiliumi.
Būtina išankstinė registracija.