Atgal

Grožio visumos beieškant

Renginio kaina
209.00 - 252.00
Renginio data
2024-03-06 Iki 2024-03-07

apie

Gyvenimas yra TOBULAS, kuomet moki jį ragauti visais pojūčiais.

Moterys,
Kviečiu daryti tai, kas mums moterims legaliai prigimties dovanota – MĖGAUTIS. Esame laisvos, besimėgaujančios, seksualios ir jaunatviškai gyvos tuomet, kai viską žinome ne tik apie save, bet ir mus supančios žmones bei gyvenimo dėsningumus. Dviejų dienų buvimas ir psichologinė kelionė po graikų deivių ir dievų labirintus pasitelkiant savo ir kitų veido bruožus, kaip atpažinimo įrankį.

Padės:
- apibūdinti, analizuoti ir suprasti daugelį elgsenos modelių ir asmenybės bruožų;
- sužinoti, ką reiškia jūsų veido bruožai ir kaip jie tampriai susiję su graikų deivėmis, jų savybėmis;
- pažinti savo archetipus ir suprasti, kad kai kurios savybės užkoduotos veido bruožuose, lemia tai, kuo jūs esate ir kokie jūsų gyvenimo scenarijai vyrauja;
- geriau suprasti save, savo elgesį, kodėl su vienais vyrais sunkiau bendrauti, o su kitais išgyveni bendrumo jausmą, kaip užmezgami ir formuojami santykiai su moterimis įtakojant vienam ar kitam archetipui;
- įsitikinti, kad kiekvienas archetipas turi teigiamų ir potencialiai neigiamų savybių, ir sužinoti, ką su visu tuo veikti;
- apjungus veidoskaitos ir archetipų žinias suprasti, kokia asmenybė šalia jūsų.

Gyvenimą keičiančios paskaitos ne tik padovanos galimybę iš naujo įsižiūrėti į veidrodį, bet ir suprasti, kaip BŪTI visokeriopai kūrybiška, įkvepiančia, sėkminga, patrauklia moterimi.
Kad jau leisime laiką unikalioje erdvėje, kviesime ją išnaudoti ir pasimėgauti spa procedūromis su deivių nuolaida ir pasigrožėti savimi iš šono per profesionalios fotografės Jūratės Stanaitės Photography objektyvą.

Buvimo programa:
Kovo 6 d., trečiadienis
11:00 – atvykimas
12:00 – paskaita „Atpažink deivę veidrodyje“ (paremta veidoskaitos metodu ir C. G. Jungo archetipais)
14:00 – kavos/arbatos pertrauka (galimybė pietus užsisakyti iš anksto, neįskaičiuota)
15:00 – paskaitos tęsinys
17:00–20:00 laisvas laikas „Ego SPA“ ir baseinų ir pirčių zona (šalia esančiame pastate nuo 18.00), puošimasis ir ruošiamasis vakarienei restorane. Aprangos kodas – vakarinis, seksualus, pabrėžiantis buvimą MOTERIMI.
20:00 – 3 patiekalų vakarienė „Ego SPA“ restorane su itin moteriškais pašnekesiais, deivių paveikslų atpažinimais ir, žinoma, viena kita paslaptimi iš gyvenimiškos patirties apie BUVIMĄ moterimi.

Kovo 7 d., ketvirtadienis
8:00–10:00 laisvas laikas su galimybe naudotis „Ego SPA“ ir baseinų ir pirčių zona (šalia esančiame pastate – nuo 8:00 val. iki 12:00 val.)
10:00 – prabangūs pusryčiai „Ego SPA“ restorane
11:00 – paskaita „Herojaus bruožai Tavo/vyro veide“ (paremta veidoskaitos metodu ir C. G. Jungo archetipais)
13:00 – kavos/arbatos pertrauka (galimybė pietus užsisakyti iš anksto, neįskaičiuota)
14:00 – paskaitos tęsinys
16:00 – renginio pabaiga

Pasidovanoki sau „Buvimą moterimi“
Kaina:
252 Eur (gyvenant 1 asm. dviviečiame kambaryje);
209 Eur (gyvenant 2 asm. dviviečiame kambaryje).
Į kainą įskaičiuota – 2 paskaitos, dvivietis kambarys nakčiai su pusryčiais/apsilankymu baseinų ir pirčių zonoje, 3 patiekalų vakarienė, 2 kavos ir užkandžių pertraukėlės paskaitų metu, automobilio parkavimas.
Registracija pervedant avansą 100 Eur iki vasario 18 d. (negrąžinamas, jeigu nedalyvaujate, nes mums reikia užsitikrinti dalyvių skaičių)
Registracija: https: https://forms.gle/aj6G2h4xV6JrQP8o8
Vieta – viešbutis „Ego SPA“, Birštone.
Informacija: mob. +370 683 54678 (Silvija) arba el. p. [email protected]