Atgal

Gastronomijos savaitės degustacinė programa

degustacija
Renginio kaina
40.00
Renginio data
2023-11-11 18:00 Iki 22:00

apie

„Pievų“ patiekaluose susilieja moderni sezoniška virtuvė ir lietuviškos tradicijos. Produktus patiekalams tiekiami iš ekologiškų ir tvarių vietos ūkių. „Pievų“ maistas – visuomet šviežias, sveikas ir pritaikytas moderniems mitybos standartams. Kiekvieną sezoną stengiamasi pristatyti svečiams ne tik naują meniu, tačiau ir meniu konceptą, todėl kaskart svečiui apsilankius restoranas turi, ką pasiūlyti naujo.
Kadangi restorano pavadinimas „Pievos“, nušienavus pievas po vasaros gimė idėja paruošti antį, rūkytą šiene, kurią vėliau glazūruojama su lietuvišku medumi ir kadagio uogomis. O prie anties deginto sviesto padažas su marinuotais nesunokusiais serbentais ir druskoje kepta saliero šaknimi.
Siūloma „Gastronomijos savaitės“ degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur.

Šefo komplimentas
Juoda duona, sūdyti Iberico lašiniai, marinuoti serbentai

Užkandis
Sūdyta skumbrė, degintos paprikos, kimchi sultys

Pagrindinis patiekalas
Šiene rūkyta antis, moliūgai, saliero šaknis, kadagio uogos

Desertas
Trupiniuotis, degintos slyvos, bruknės, lazdyno riešutų kremas

Virtuvės šefai – Dominykas Baronas ir Rolandas Čižikas.
Degustacijų pateikimo laikas:
IV–VI 18:00–22:00