Atgal

Meno degustacija: Moteris. Vyras. Aistra

degustacija
Renginio kaina
49.00
Renginio data
2023-04-01 17:00 Iki 19:00

apie

Kviečiame pasinerti į nepamirštamą skonių, vaizdų ir pokalbių vakarą su restorano MOON šefo Dariaus Dabrovolsko trijų patiekalų degustacine vakariene, įkvėpta Gintarės Tilūnaitės tapybos parodos „Passion“.
Taip pat išvysite vienintelio Lietuvoje profesionalaus improvizacijų teatro „Kitas kampas“ pasirodymą tema, Moteris – Vyras.
Pasinerkite į ypatingą vakarą, kurio metu viskas siesis apie moterį, vyrą ir juos jungiančią aistrą. Ragausime tris patiekalus bei prie jų puikiai derančius gėrimus. Išvysime aistra pulsuojančią tapytojos Gintarės Tilūnaitės parodą „Passion“, kurioje atskleidžiama pagrindinė tapytojos tema - žmogus ir jo emocijos.
Vakarą vainikuos vienintelio Lietuvoje profesionalaus improvizacijų teatro „Kitas kampas“ aktoriai Audrius Bružas ir Inga Šepetkaitė, kurie surengs netikėtą, linksmą, tik „čia ir dabar“ sukurtą improvizacijos pasirodymą! Aktoriai be scenarijaus ir pasiruošimo improvizuos ir transformuos publikos pasiūlymus į netikėtas situacijas, patys persikels į nenuspėjamus personažus, o rutinos kupiną kasdienybę pakeis į spalvingą Gyvenimo šventę!