Atgal

Kruizas „Kaunas-Birštonas“

ekskursijos
Renginio kaina
27.00
Renginio data
2023-09-02 09:00 Iki 18:00

apie

Atitrūkite nuo darbų bei rūpesčių, praleiskite laiką nuostabioje aplinkoje bei apsilankykite nuostabiame Birštono kurorte. Visos dienos kelionės metu turėsite išskirtinę galimybę grožėtis Kauno marių regioninio parko vaizdais bei Nemuno kilpomis, turiningai praleisti laiką nuostabiame Birštono kurorte.

ŠIAI KELIONEI SIŪLOMI DU MARŠRUTAI:

Kaunas–Birštonas. Pasirinkę šį maršrutą iš Kauno į Birštoną išvyksite laivu, Birštone Jus pasitiks gidai ir kvies dalyvauti ekskursijoje po Birštono kurortą, tuomet turėsite laisvo laiko kurorte. Atgal grįsite specialiu autobusu į prieplauką Kaune.

KRUIZO PROGRAMA (Kaunas–Birštonas)
08:45 Bilietų patikra, laipinimas į laivą (Kauno marių prieplauka).
09:00 Išvykimas iš Kauno marių prieplaukos.
09:00–13:00 Plaukimas Kauno mariomis, Nemuno upe iki Birštono.
13:00 Atvykimas į Birštoną.
13:00–14:30 Ekskursija po Birštoną arba laisvas Jūsų laikas.
Laisvas Jūsų laikas
17:00 Išvykimas iš Birštono į Kauną (autobusu).
17:40 Grįžimas į Kauno marių prieplauką. Patogu jeigu išvykdami būsite palikę automobilį prieplaukoje.

Birštonas–Kaunas. Pasirinkę šį maršrutą iš Kauno į Birštoną išvyksite specialiu autobusu iš senosios Kauno marių prieplaukos, Birštone Jus pasitiks gidai ir kvies dalyvauti ekskursijoje po Birštono kurortą, tuomet turėsite laisvo laiko kurorte. Atgal į Kauną grįšite laivu bei grožėsitės Nemuno vingiais ir Kauno marių vaizdais.

KRUIZO PROGRAMA (Birštonas–Kaunas)
09:15 Bilietų patikra (Kauno marių prieplauka), laipinimas į autobusą. Tai patogu, kadangi laivu grįšite į šią prieplauką.
09:30 Išvykimas iš Kauno marių prieplaukos (autobusu).
10:30–12:00 Ekskursija po Birštoną arba laisvas Jūsų laikas.
Laisvas Jūsų laikas
15:15 Bilietų patikra, laipinimas į laivą.
15:30–19:30 Plaukimas Nemuno upe, Kauno mariomis.
19:30 Grįžimas į Kauno marių prieplauką.

Plaukimas laivu truks 4 val., kelionės metu lydintis gidas keleiviams pateiks įdomių faktų, laive galėsite įsigyti užkandžių bei gėrimų. Birštone iš viso praleisite 4 val., galėsite dalyvauti apžvalginėje ekskursijoje, išsinuomoti dviratį, papietauti jaukiose kavinėse bei restoranuose ar tiesiog surengti iškylą. Į kelionės kainą ekskursija po Birštono kurortą yra įskaičiuota, ekskursija truks kiek daugiau nei 1 val.