Atgal

Kalėdiškas Birštone

stovykla
Renginio kaina
1.00 - 5.00
Renginio data
2021-12-26 10:26 Iki 16:00

apie

Sinoptikai žada žiemišką prieš Kalėdinę savaitę, taigi kviečiame į tradicinį, žiemiškai papudruotą, Kalėdiškai popsinį žygį po kasmetinių daugiadienių patiekalų lenktynių. Tikslas tiesiog eilinį kartą pajudėti, pasimatyti su bendražygeiviais ir drauge sukrimsti imbierinį sausainį, užsigeriant imbierine, o gal čiobrelių arbata.
Žygį pradėsime šalia Birštono, tačiau žygiuosime į kurortą, ten trumpai pasižvalgysime ir kitu maršrutu grįšime į starto vietą.
Žygyje neplanuojame jokių dramatišų krūmynų, džiungliškų išvartų, raguvų, upelių, pelkių.

Pradžioje, kaip ir pernai, galvojome nunešti valgomų lauktuvių ir žvėreliams, ale dar prieš porą metų gamtos influenceris Marius Čepulis nerekomendavo to daryti.

Kas? – Kalėdinis žygis pėsčiomis
Kur? – Birštono savivaldybėj (starto vietą patikslinsim čia)
Kada pradžia? – gruodžio 26 d., sekmadienį, 10 val. 26 min.
Kada pabaiga? – apie 16 val.
Kaip atvykti / grįžti? – individualiаi
Koks? - žygis ŽIEDINIS (grįšime į starto vietą), vietovėje nežymėtas, nežvalgytas, draugiškas socializuotiems augintiniams
Užkandžiai ir arbata? – atsineštiniai
Koks atstumas? – apie 15-17 km
Maršrutas? – suderinę paskelbsime čia
Sudėtingumas – 5 balai (iš 10) – pėsčiųjų taai, miško ir lauko keliukai, vieškeliai, miško kvartalinės linijos, išraiškingas reljefas, galimai slidi danga.
Kaip registruotis? - spragtelint "dalyvausiu" ir įsigijant bilietą
Kiek kainuoja? – ir vaikams, ir suaugusiems tik 1 euras* iki gruodžio 25 d., 5 eurai* nuo gruodžio 25 d. Surinktus pinigus pervesime Nemuno kilpų regioniniam parkui.
Kaip apmokėti? – https://bit.ly/30F92vI
* nepilnamečiai žygyje laukiami tik su juos lydinčiais suaugusiais asmenimis

Specialaus pasirengimo žygiui nereikia, tačiau būtinas turistinis ar bent jau tvirtas apavas ir tinkama apranga.

Registracija - spragteldama(s) „Dalyvausiu“, aš užsiregistruoju šiame žygyje ir tuo pačiu patvirtinu, kad man yra žinoma, jog jis vyks šlapiose ir/ar sunkiai praeinamose vietose, patvirtinu, kad mano (ir mano lydimų nepilnamečių asmenų) sveikatos būklė bei savijauta yra gera, už savo saugumą žygio metu esu atsakingas pats ir nereikšiu pretenzijų organizatoriams. Žinau, kad žygio metu svaigintis alkoholiu (ar kitomis cheminėmis medžiagomis) draudžiama.

Visuomenės informavimo tikslu žygis bus filmuojamas ir/ar fotografuojamas, todėl Jūs galite būti matomi nuotraukose ar vaizdo įrašuose. Nuotraukos ir/ar vaizdo įrašai gali būti skelbiami renginio organizatorių interneto svetainėje, socialiniuose tinkluose, kitose žiniasklaidos priemonėse, viešose parodose.