Atgal

Kaip gauti klientų internetu?

seminaras
Nemokamas
Renginio data
2024-04-18 16:00 Iki 17:00

apie

Norite gauti daugiau klientų? Svarstote, kokia reklama internete yra efektyviausia? O gal norite sužinoti, kokių paslaugų ieško atvykstantys Birštono kurorto svečiai?
Prisijunkite prie seminaro su Ramūnu Bruzgiu, patyrusiu internetinės rinkodaros specialistu ir elektroninio verslo ekspertu.
Pranešimo metu Ramūnas pasidalins neįkainojamais duomenimis apie tai, ko ieško Birštono kurorto svečiai ir kaip tą informaciją panaudoti savo verslo sėkmei. Šiame renginyje bus pateikiamos praktiškos ir lengvai įgyvendinamos strategijos, nepriklausomai nuo jūsų verslo dydžio ar pobūdžio.
Sužinosite, kaip pasinaudoti SEO, „Google Ads“ ir socialinių tinklų reklamos galimybėmis, kad gautumėte daugiau klientų.
Nepraleiskite progos sudalyvauti šiame renginyje ir sužinoti, kaip pasiekti potencialius klientus internete. Vietų kiekis yra ribotas. Dalyvavimas yra visiškai nemokamas.

Apie pranešėją:

Ramūnas Bruzgys – internetinės rinkodaros specialistas ir el. verslų ekspertas. Dirbęs UAB „Gera dovana” grupės internetinių pardavimų vadovu, vedęs SEO mokymus „Pigu.lt” ir įkūręs vieną pirmųjų SEO agentūrų Lietuvoje. Šiuo metu Ramūnas dokumentuoja savo procesą, kuriant „www.finansuojami.lt” el. projektą savo „spausk čia” tinklaraštyje. Savo idėjomis ir patarimais jis dalinasi savo LinkedIn paskyroje – https://www.linkedin.com/in/ramunasbruzgys/