Atgal

Diskoteka l Naujieji metai „Eglės sanatorijoje“

įvairūs
Renginio kaina
35.00 - 200.00
Renginio data
2023-12-31 Iki 2024-01-01

apie

KADA Gruodžio 31 d. 21:00–02:00

ŠVENTĖS KONCEPTAS – neįpareigojantis! Jūs už papildomą mokestį galite rezervuoti staliuką dviem arba keturiems asmenims arba rinktis į šventę atvykti be staliuko rezervacijos – galėsite prisėsti tam skirtose vietose arba muzikos klausytis stovint. O dar geriau – šokant! Pagrindinis vakaro akcentas – diskoteka. Judėsime šokio žingsneliu!
VAKARO PROGRAMA – gerą nuotaiką jums dovanos vakaro vedėjas, kuris stebins įvairiais žaidimais, dovanomis ir siurprizais!
DISKOTEKA – visą vakarą garsiausius muzikinius hitus gros ir šokti jus kvies vakaro DJ. Diskoteką papildys ir nuobodžiauti neleis grupė LA FORZA. Šios grupės atlikėjos – tikros popscenos divos – Renata Norvilė, Neringa Nekrašiūtė ir Gabrielė Banevičienė-Gabi. Taip pat nostalgiškų emocijų verpetą užsuks dainininkė Anžela, atlikdama senas, visų mylimas dainas, ir naujausius šių laikų kūrinius. 
GĖRIMAI IR UŽKANDŽIAI – kiekvieną vakaro svečią pasitiksime su taure vyno. Taip pat vakaro metu veiks baras, kuriame galėsite už papildomą mokestį įsigyti norimų gėrimų bei užkandžių.
NAUJAMETINIS FEJERVERKAS – 00:00 dangų nuspalvins šventinis „Eglės sanatorijos“ fejerverkas.

BILIETO KAINA*
Šiuo metu į Naujųjų metų šventę galime pakviesti tik tuo metu sanatorijoje gyvenančius mūsų svečius. Bilieto kaina – 35 Eur suaugusiems.
Kaina nurodyta be staliuko rezervacijos.

STALIUKO REZERVACIJA
Jei pageidaujate sėdėti prie staliuko, galite už papildomą mokestį rezervuoti staliuką dviem arba keturiems asmenims. Staliukų kiekis yra ribotas. Rezervavus staliuką jums priklausys užkandžių rinkinys, alkoholinis gėrimas ir stalo vanduo. Taip pat vakaro metu veiks baras, kuriame galėsite įsigyti norimų gėrimų bei užkandžių.
Dviviečio staliuko rezervacijos kaina sanatorijoje gyvenantiems svečiams – 100 Eur (bilietas į kainą nėra įskaičiuotas).
Keturviečio staliuko rezervacijos kaina sanatorijoje gyvenantiems svečiams – 200 Eur (bilietas į kainą nėra įskaičiuotas).

Registracija tik tel. +370 313 60 220.