Atgal

Aktorių teatro komedija „Tobulos žmonos“

teatras
Renginio kaina
19.00 - 20.00
Renginio data
2023-03-09 19:00 Iki 20:30

apie

Spalio 9 d., ketvirtadienį, 19 val., Birštono kultūros centre spektaklis „Tobulos žmonos“

Režisierius - Richardas Vitkaitis. Scenografija skirta kostiumui – Eglė Krasnovė. Atlieka Vitalija Mockevičiūtė, Neringa Varnelytė ir Andrius Bialobžeskis.

Trukmė – 1 val. 20 min.
N-18

Komedija apie dvi tobulas moteris ir vieną netobulą vyrą, kurie įsimylėjo vienas kitą. Ji (Vitalija Mockevičiūtė) ir Jis (Andrius Bialobžeskis) jau daug metų gyvena tobuloje santuokoje. Tie patys darbai, tie patys namai, tie patys vakarienės, tie patys pusryčiai, tie patys pokalbiai tiek metų, akys nuobodžios.
Jūs tikriausiai žinote, kuomet vyras santuoka tampa nuobodi, praranda dairytis aplinkui ir besidairydamas pamato KITĄ (Neringa Varnelytė), kuri yra TOBULA. Ji graži, miela, įdomi, nenuobodi, bet ne per daug tipiška.
Po virtinės juokingų situacijų ir neįtikėtinų nesusipratimų, bėgant nuo vieno žmogaus prie kito, iš liūdnos, bet nuobodžios šeimos į aistringą, bet alkaną naują gyvenimą, jis turi apsispręsti, nes situacija ne tokia juokinga, bet jau nekontroliuojama.
Spektaklis prasideda iškilminga vakariene: Jis, kuris buvo tobula žmona, yra Kita, kuri yra dabartinė tobula žmona. Šios šventinės vakarienės metu paaiškės visi santykiai, išsakyti visi džiaugsmai, prisimintos visos džiugios praeities akimirkos. Nepasakosime, kuo baigėsi ši šventinė dviejų tobulų žmonių ir vieno netobulo VYRO vakarienė. Jūs turite tai pamatyti patys.