Atgal

Vaškinių žvakių liejimo dirbtuvės

įvairūs
Nemokamas
Renginio data
2022-12-13 Iki 2022-12-14

apie

Kaip ir kasmet artėjant gražiausioms metų šventėms – Kalėdoms, Birštono jaunimo klubas kartu su Birštono atvira jaunimo erdve organizuoja šventinę žvakių liejimo edukaciją. Jau nuo gruodžio 13 dienos Birštono atviroje jaunimo erdvėje ir vėl įsikurs tikros žvakių liejimo dirbtuvės!
Skirtingai nei anksčiau, šiais metais ne tik liesime žvakes sau, savo artimiesiems, draugams, bet ir prisidėsime prie pagalbos Ukrainos kariams, gamindami jiems skirtas ir šaltuoju sezonu ypač reikalingas apkasų žvakes, šios žvakės ne tik sušildys Ukrainos karius, bet pagelbės gaminant maistą, džiovinant rūbus, ir ginant mūsų visų laisvę.
Labai norime visus pakviesti prisidėti prie pagalbos Ukrainos kariams, aukojant jums nebereikalingas žvakes, vašką, švarias ir dar tinkamas naudoti konservų skardines. Visos šios medžiagos puikiai tinka perdirbimui ir naujų žvakių gamybai.
Su visų mūsų kartu surinktomis bei įsigytomis medžiagomis apkasų žvakes liesime gruodžio 13-14 dienomis, Birštono atviroje jaunimo erdvėje nuo 16 val.