Atgal

Seminaras „Pinigų SPA“

seminaras
Renginio data
2023-04-20 10:00 Iki 14:00

apie

Jungiamės prie Lietuvos Banko iniciatyvos ir balandžio 20 d. 10 val. laukiame jūsų Birštono „Spiečiuje“ (Jaunimo g. 4, Birštonas)

Ekskursija „PINIGŲ SPA“ kviečia pakeliauti po asmeninius finansus, kurie iki šiol žavi nepažintais dėsniais, nevaldomomis emocijomis ir kiekvienos minutės džiaugsmu. Visi ekskursijos žingsniai susiję su sveikata – ne tik fizine, emocine, bet ir finansine.

13 val. Pirmosios dalies edukacinė programa (žaidimo forma). Norintys dalyvauti 6 asmenys, išbando galimybes praktiškai (būtina registracija, priemonės suteikiamos). Projekto išskirtinumas – finansinio raštingumo treniruoklis „Cash-flow“ (žaidimas patentuotas, procese dalyvauja žaidimo gidas-fasilitatorius).

Ko išmoksi žaidžiant?
* Atsikratysi „prisirišimo efekto“ ir „vargšo“ mąstymo;
* Sumažinsi „baimę prarasti“ ir išmoksi „mąstyti kaip investuotojas“;
* Išnaudosi praktiškai tikimybinį ir kiekybinį mąstymą;
* Priimsi sprendimus, esant neapibrėžtumui, ir įvertinsi riziką;
* Kursi matematinius modelius ir greitai pasieksi savo tikslus;
* Išmoksi įvairių kapitalo formavimo strategijų.

Kam naudinga?
Tiems, kurie nori išmokti valdyti finansus, kaupti pinigus, atsikratyti skolų, investuoti.

Kaip tai veikia?
Smegenys geriausiai mokosi ir įsimena tada, kai esame labiausiai susikaupę. Taigi, norint išsiugdyti įprotį „mąstyti kaip investuotojas“, kiekvieną dieną reikia susitelkti ties savo finansinių tikslų įgyvendinimo procesais. Sutelkdami dėmesį, mokomės prisiminti ir nepamiršti savo finansinių tikslų. Kasdien galvodami apie savo finansus, ugdome finansinį intelektą ir didiname pajamas, norint pasiekti finansinę laisvę.

Tegul finansinės žinios stiprina pasitikėjimą ir emocinę sveikatą! Apie visa tai – kelionėje po finansų pasaulį karališkajame Birštono kurorte!

APIE SAVO DALYVAVIMĄ PRANEŠKITE EL. PAŠTU [email protected].