Nuorodos
apie
Birželio 14 d. – Tarptautinė džino diena ir jaukus saksofono vakaras!
Šeštadienio vakarą mūsų restorane įsikurs išskirtinis gastronominis eksperimentas – „Botanical Guestshift“! Šis renginių ciklas keliauja po įvairius Lietuvos barus ir restoranus, kviesdamas atrasti gamtos turtingumą ir jos neįkainojamą indėlį į džino kūrimą bei kitus gėrimus.
„The Botanist“ džino ambasadorius Lietuvoje Martynas Paukštys svečiuosis jau birželio 14 d., nuo 20:00 val. bei pristatys išskirtinį kokteilių menių, kurio įkvėpimo šaltinis – aštuonioliktasis „The Botanist“ džino ingredientas - BITKRESLĖ (Tanacetum vulgare).
„The Botanist“ džino gamybai naudojami bitkreslių žiedai su trumpais žiedynkočiais. tai galingas, stipraus charakterio botaninis ingredientas, kuris džino gamyboje naudojamas labai atsargiai dėl savo intensyvumo.
Kartumas: tai viena ryškiausių bitkreslės savybių – intensyvus, ilgai išliekantis kartumas, kuris gali priminti vermutą ar amaro. Bitkreslės žiedai turi švelnų kamparo ar net eukalipto poskonį.
Laukiame svečiuose!