Atgal

Parfumerinis vakaras su Edita Vigelyte

įvairūs
Nemokamas
Renginio data
2024-03-16 20:00 Iki 22:00

apie

Daug dėmesio ir prašymų pakartoti sulaukęs parfumerinis vakaras nacionalinės parfumerijos tema grįžta į „Vytautas Mineral SPA“.
Jau nebereikia kelti klausimo „Ar turime nacionalinę parfumeriją Lietuvoje?“ nes tikrai galime atsakyti TAIP. 
Šiuo laikotarpiu prasminga apžvelgti šios, anksčiau mūsų šaliai nebūdingos, bet mūsų dienomis svarbia tapusios verslo, gamybos, prekybos srities, meninės saviraiškos ir profesionalios kūrybinės veiklos, šalies reprezentavimo pasaulyje būdo istoriją, dabartį ir ateities įžvalgas. 
Parfumerija Lietuvoje nuo tarpukario Kauno iki pasaulinių parodų Florencijoje ir Milane, nuo fabriko „Florance“ iki pirmosios Baltijos šalyse olfaktorinio meno galerijos, nuo aromato „Vaiva M“ iki  lietuviškų mados namų konceptualių kompozicijų, nuo aromaterapinių eksperimentų iki profesionalių nepriklausomų kūrėjų. 
Spalvingą mūsų šalies parfumerijos kelionę apžvelgs, pokalbį su renginio dalyviais moderuos ir į visus smalsuolių klausimus atsakys edukatorė, autorinių kvepalų prekių ženklų prodiuserė Edita Vigelytė.
Uodžiamieji vakaro akcentai – įdomiausi aromatai tiesiai iš lietuvių kūrėjų laboratorijų, vieni jų – autoriniai „Vytautas Mineral SPA“ Lobby ir SPA erdvių kvapai su kurti Aisčio Mickevičiaus.
Degustuosime, matuosimės, vertinsime.
Patikusius kvepalus bus galimybė įsigyti renginio metu.