Atgal

Kaip geriau suprasti savo klientus ir efektyviau valdyti santykius su jais?

seminaras
Renginio data
2023-04-25 14:00 Iki 15:00

apie

Balandžio 25 d. „Spiečius“ kviečia į nuotolinį renginį, kurio metu susipažinsite su turinio valdymo sistemomis, kurios netolimoje ateityje bus naudojamos ir Lietuvoje bei naujausiomis tendencijomis.

Renginio metu aptarsime:
„Contentful“, „Optimizely“ ir „Sitecore“ sistemų funkcionalumą, privalumus ir jų trūkumus;
Kokia ateitis laukia CRM sistemų;
Kaip šios technologijos gali padėti įmonėms geriau suprasti savo klientus ir efektyviau valdyti santykius su jais.

Plačiau apie sistemas, kurias apžvelgsime:
„Sitecore“ – populiari CRM sistema, kuri leidžia lengvai valdyti ir keisti turinį internetinėje svetainėje. Ši sistema suteikia įmonėms galimybę rinkti duomenis apie savo klientus ir leidžia personalizuotai komunikacijai su jais. Tai ypač populiarus rinkodaros ir turinio valdymo įrankis vakarų šalyse.
„Optimizely“ yra A/B testavimo ir personalizavimo platforma, kuri padeda įmonėms geriau suprasti savo klientų elgseną internete ir pateikti jiems tinkamą turinį. „Optimizely“ leidžia greitai ir lengvai eksperimentuoti su įvairiais turinio variantais ir nustatyti, kurie variantai veikia geriausiai.
„Contentful“ yra galutinio vartotojo valdoma turinio valdymo sistema (Headless CMS), kuri leidžia įmonėms lengvai kurti, tvarkyti ir platinti turinį per įvairias platformas. „Contentful“ padeda sumažinti turinio kūrimo ir paskirstymo laiką bei palengvina integraciją su kitomis sistemomis.

Pranešėjai:
Povilas Žarnauskas – Jungtinės Karalystės informacinių technologijų (IT) ir internetinės rinkodaros agentūros UNRVLD padalinio Lietuvoje vadovas.
Aurimas Bajorūnas – internetinės rinkodaros agentūros UNRVLD  vyresnysis programuotojas
Renginys skirtas tiek IT specialistams, tiek verslo atstovams, norintiems giliau pažinti šių sistemų galimybes ir pritaikyti jas savo organizacijose.

Norite tapti nuolatiniu „Spiečiaus” nariu ir naudotis pilnu paslaugų paketu, skirtu jūsų verslo augimui? Pildykite paraišką: https://spiecius.inovacijuagentura.lt/narystes-anketa/