Atgal

Gastronomijos savaitė | Pievos

degustacija
Renginio kaina
50.00
Renginio data
2025-11-06 Iki 2025-11-08

apie

Lietuvos gastronomijos savaitė Pievose lapkričio 6-8 dienomis 18:00-22:00
Degustacinio meniu kaina asmeniui - 50 Eur
Rezervacija +37068677734 arba pievosbirstone.lt

Šių metų Lietuvos gastronomijos savaitės tema sukasi aplink pasaulio skonius. Mes norime pakalbėti ir apie pasaulį, kuriame tie skoniai gimsta. Mėsos pramonė yra viena didžiausių planetos teršėjų, todėl gastronomijos savaitei renkamės tvarumą - kuriame meniu iš vietinių žaliavų ir subproduktų, siekdami mažinti švaistymą ir tausoti aplinką. 

MENIU

PASITIKIMUI
Ropių ir bulvių tacos | sūdytas ešerys | upėtakio ikrai

PIRMAS UŽKANDIS
Anglyse kepti įvairiaspalviai burokai | serbentų lapų aliejus | žagrenis

ANTRAS UŽKANDIS
Žuvies virtiniai | peletrūnas | miso sultinys

PAGRINDINIS PATIEKALAS
Ėriuko čiobrialiaukė | sūdytos citrinos | rūkyti migdolai

arba

Menkės išpjova | sūdytos citrinos | lazdyno riešutų pienas

DESERTAS
Kefyro ledai | marinuoti moliūgai | juoda duona

Virtuvės šefas – Dominykas Baronas

Laukiame tavęs degustacijoje!