Nuorodos
apie
Lietuvos gastronomijos savaitė Pievose lapkričio 6-8 dienomis 18:00-22:00
Degustacinio meniu kaina asmeniui - 50 Eur
Rezervacija +37068677734 arba pievosbirstone.lt
Šių metų Lietuvos gastronomijos savaitės tema sukasi aplink pasaulio skonius. Mes norime pakalbėti ir apie pasaulį, kuriame tie skoniai gimsta. Mėsos pramonė yra viena didžiausių planetos teršėjų, todėl gastronomijos savaitei renkamės tvarumą - kuriame meniu iš vietinių žaliavų ir subproduktų, siekdami mažinti švaistymą ir tausoti aplinką.
MENIU
PASITIKIMUI
Ropių ir bulvių tacos | sūdytas ešerys | upėtakio ikrai
PIRMAS UŽKANDIS
Anglyse kepti įvairiaspalviai burokai | serbentų lapų aliejus | žagrenis
ANTRAS UŽKANDIS
Žuvies virtiniai | peletrūnas | miso sultinys
PAGRINDINIS PATIEKALAS
Ėriuko čiobrialiaukė | sūdytos citrinos | rūkyti migdolai
arba
Menkės išpjova | sūdytos citrinos | lazdyno riešutų pienas
DESERTAS
Kefyro ledai | marinuoti moliūgai | juoda duona
Virtuvės šefas – Dominykas Baronas
Laukiame tavęs degustacijoje!