Nuorodos
apie
Kviečiame į Gastronomijos savaitei skirtų patiekalų degustaciją pačioje Birštono širdyje – restorane „Harmony Birštonas“.
Čia mūsų virtuvės šefas sukūrė tris išskirtinius patiekalus, kuriuose susilieja rudens gamtos turtai, kūrybiškumas ir meilė skoniui.
DEGUSTACIJOS KAINA: 50 EUR.
Jūsų laukia:
- Rūkytos elnienos tartaras -
Subtilus rūkytos elnienos skonis derinamas su druskoje keptais šalotais, baravykų dulkėmis ir gelteklės traškučiu. Gaivumo ir aromato suteikia gervuogių–čiobrelio tiulis bei trynio gelis – šis derinys atskleidžia miško ir rudens natų darną viename kąsnyje.
- Vilkešerio bolotino -
Švelnus vilkešerio bolotino patiekiamas su marinuotų kaleropių krepšeliais, įdarytais tomatilo pomidorais ir pankoliu. Traškumo suteikia vilkešerio odelės traškučiai, o viską apjungia intensyvus žuvies sultinio fumé padažas – jūros ir žemės skonių harmonija.
- Pyragas „Medutis“ -
Klasikinis desertas naujame pavidale – karamelizuoti medaus lakštai su grietinėlės kremu, medaus geliu ir traškiu „honey comb“ koriu. Skonį užbaigia porto–bruknių vyno padažas su šaltalankiais – saldžiarūgštė nata, suteikianti deserto istorijai gyvybės ir elegancijos.