Nuorodos
apie
Birželio 18 d. Pievos savo virtuvę užleis bičiuliui, garsiam Lietuvos šefui Deivydui Praspaliauskui ir jo Amandus komandai!
Vakaro metu Amandus komanda pasirūpins, kad jūsų skonio receptoriai šokinėtų iš laimės, o mes prie jų kuriamų patiekalų priderinsime vynus. Jūsų lauks įvairūs užkandžiai, 4 pagrindiniai patiekalai ir 2 desertai, o juos palydės 5 skirtingi vynai.
Žinoma, vakarienės metu ne tik ragausite, tačiau ir daug sužinosite. Deivydas su savo komanda nuolatos suksis tarp svečių ir pasakos apie savo kuriamus patiekalus.
Vakarienės kaina asmeniui 90€ (degustacinė vakarienė + vynų derinimas). Vietų skaičius ribotas, tad suskubkite rezervuoti.