Atgal

Baidarių nuoma „VasaRojus”

vanduo

VasaRojus - baidarės ir aktyvus poilsis Verknės upės apsuptyje

​Yra tokių, kurie gali atostogas susiplanuoti iš anksto, bet yra ir tokių, kurie paatostogauti gali ištrūkti tik kelioms dienoms ar tik dienai. Tuomet norisi, kad visas turimas poilsio laikas būtų išnaudotas maksimaliai, o viena diena atstotų visą atostogų savaitę. Pasiplaukiojimas baidarėmis yra vienas iš poilsio būdų, kai gali fiziškai išsikrauti, bet kartu ir pasikrauti daug teigiamų ir gerų emocijų, gali pabūti gamtoje, gali linksmai praleisti laiką draugų ir artimųjų kompanijoje, gali tiesiog kitaip praleisti savo laisvą laiką. Todėl VasaRojus kviečia Jus ir Jūsų kompaniją atvykti į mūsų rojaus kampelį ir praleisti dieną plaukiojant su baidarėmis Verknės upe bei pasinaudoti mūsų kitomis paslaugomis.

VasaRojui svarbu, kad plaukiant baidarėmis Jums nereiktų rūpintis ir pergyventi dėl asmeninių daiktų, kuriuos pasiimsite į kelionę ir kad jaustumėtės saugūs viso pasiplaukiojimo metu. Todėl mūsų nuomojamos baidarės yra praktiškos, saugios ir puikiai pritaikytos Jūsų patogumui. Mes Jums suteiksime visą reikalingą įrangą, liemenes, nuvešime į maršruto pradžią ir parvešime pasiekus kelionės tikslą.

Kiekviena kompanija nori išbandyti savo jėgas skirtingo sudėtingumo ir ilgio trasose, todėl plaukimui Verkne esame numatę 4 galimus maršrutus su skirtingais sudėtingumo lygiais. Esame atviri maršrutų trasos derinimui.

Po plaukimo baidarėmis bus galima atgauti jėgas ir pailsinti kūną pirtyje arba kubile. Jeigu jėgų antplūdis dar nebus atslūgęs ir norėsite pramogauti toliau, tuomet galima pasimėgauti VasaRojaus stovyklavietėje esančiomis pramogomis: tinkliniu, kitais lauko žaidimais, maudynėmis Verknės upėje arba tiesiog atsipalaiduoti hamakuose. Jūsų patogumui, turime virtuvę su visa būtiniausia įranga, pavėsinę su šašlykine ir jaukiems vakarams įrengtą laužavietę. Jūsų geram poilsiui po visų dienos įspūdžių stovyklavietės namelyje yra patogi miegojimo erdvė arba norintiems miegoti lauke galima pasistatyti palapines. Apie visus stovyklavietėje esančius patogumus ir pramogas galite plačiau pasiskaityti skiltyje apie stovyklavietę.

Kadangi VasaRojus yra įsikūręs prie pat Birštono, todėl Jums pageidaujant, mielai padėsime suorganizuoti  laisvalaikio pramogas  Birštono apylinkėse.

VasaRojus! Nes Jūsų kokybiškas poilsis mums rūpi! 


 

Atsiliepimų dar nėra. Būkite pirmas!

Rašyti atsiliepimą

Rašyti atsiliepimą

Vykdoma...
Tęskite su „Facebook“
Vardas
Tema
Žinutė
Atgal