Domus

viešbutis

Viešbutis „Domus“ yra įsikūręs pačiame Birštono kurorto centre ant Nemuno upės kranto.

Šalia vaizdingos Nemuno krantinės įsikūrusiame „Domus“ viešbutyje įrengti 28 jaukūs ir erdvūs kambariai: 22 dviviečiai ar vienviečiai, 2 šeimyniniai kambariai, 4 triviečiai.
Visuose kambariuose yra vonios kambarys su WC bei būtiniausios higienos priemonės, rankšluosčiai, palydovinė televizija, nemokama interneto prieiga (Wi-Fi), bei erdvė skirta poilsiui.
Jūsų poreikiams - verslo susitikimams, konferencijoms, seminarams bei mokymams siūlome 2 erdvias, patogaus išplanavimo konferencijų sales su visa reikalinga įranga:
* Didžioji salė (60 vietų);
* Mažoji salė (25 vietų).

Viešbutyje „Domus“ veikia šeimos restoranas „Old Town Grill“ – jaukus, atviras susibūrimams, šeimos pietums ar vėlyviems pusryčiams, draugų, darbo kolektyvų šventėms ar užsienio svečiams, norintiems geriau pažinti Birštono miestą.

Nemuno kilpoje įsikūrusiame viename gražiausių Lietuvos kurortų kampelių tikrą atgaivą kūnui ir sielai ras įvairaus amžiaus gamtos ir vidinės harmonijos mylėtojai.
Viešbutis gali rekomenduoti „Tulpės“ sanatorijos SPA paslaugas su ypatinga nuolaida. Šalia viešbučio yra nemokama automobilių stovėjimo aikštelė.

Rami, jauki viešbučio aplinka, šalia esantis Nemunas, pėsčiųjų takas, visa tai, ko reikia Jūsų ramiam poilsiui…

Atsiliepimų dar nėra. Būkite pirmas!

Rašyti atsiliepimą

Rašyti atsiliepimą

Vykdoma...
Tęskite su „Facebook“
Vardas
Tema
Žinutė
Atgal