Atgal

„Tulpės“ sanatorija

sveikatinimas

Jauki, vienu metu galinti priimti iki 210 klientų „Tulpės“ sanatorija yra pirmoji sanatorija Birštone, turinti ilgametes gydymo mineraliniu vandeniu ir gydomuoju purvu tradicijas. „Tulpės“ sanatorijos gyvenamieji korpusai ir gydyklos yra įsikūrę vaizdingiausioje kurorto vietoje – senajame miesto parke. Sanatorijos klientams ši unikali gydyklų ir gyvenamųjų korpusų aplinka leidžia mėgautis ne tik procedūromis, bet ir puikiu Nemuno kraštovaizdžiu, susilieti su gamta, pajusti gydomąsias kurorto gamtos galias. Sanatorija – tinkamiausia vieta individualiam, ramiam poilsiui ir gydymuisi. 
Gydymo ir sveikatinimo paslaugų kompleksai, atliekami naudojant aukštos mineralizacijos mineralinį vandenį „Vaidilutė“, konkurse „Lietuvos metų gaminys 2005“ buvo apdovanoti aukso medaliu.

Sanatorijoje gydoma: 
• Virškinimo sistemos susirgimai
• Judėjimo ir atramos sistemos susirgimai
• Ginekologiniai susirgimai
• Onkologiniai susirgimai
• Gydomas intelektinis, emocinis bei fizinis pervargimas, psichosomatinės ligos nervinė įtampa

Sanatorijoje siūlomas platus paslaugų spektras – vienkartinės SPA terapijos procedūros, naudojant kosmetiką „Phytomer“ ir „Pevonia“,  kelių dienų sveikatinimo ir gydymo, savaitgalio poilsio programos, sanatorinis gydymas.
Gydomosios ir kūno puoselėjimo procedūros atliekamos su mineraliniu vandeniu, gydomuoju purvu, natūraliais eteriniais aliejais, vaistažolių ekstraktais, medumi, jūros produktais, egzotiškuoju šafranu, kava, šokoladu, imbieru, vynu (vynuogėmis). Visa tai pakelia nuotaiką ir pagerina savijautą. Procedūros parenkamos pagal individualius poreikius: kūno liekninimui, tonizavimui, celiulito gydymui, organizmo detoksikacijai, odos drėkinimui.

 

Atsiliepimų dar nėra. Būkite pirmas!

Rašyti atsiliepimą

Rašyti atsiliepimą

Vykdoma...
Tęskite su „Facebook“
Vardas
Tema
Žinutė
Atgal