Atgal

eBay: gidas sėkmingos prekybos pradžiai

seminaras
Renginio data
2023-05-24 14:00 Iki 16:00

apie

„eBay“ – viena didžiausių elektroninės prekybos platformų, kurioje vis daugiau žmonių nusprendžia pradėti savo verslą. Ką reikėtų žinoti, norint sėkmingai startuoti „eBay“?
Kviečiame į „Spiečiaus” organizuojamą internetinį seminarą, kurio metu sužinosite, kaip pasiruošti prekybai „eBay“!
Renginio metu:
▪️ susipažinsite su „eBay“ kanalu ir išgirsite įkvepiančių pardavėjų sėkmės istorijų;
▪️ gausite patarimų ir rekomendacijų, kaip pradėti prekybą ir į kokias rinkas orientuotis;
▪️ sužinosite, kokio biudžeto reikia pradžiai ir kaip veikia „eBay“ pinigų išmokėjimai;
▪️ padėsime jums suprasti, kas yra geras „eBay“ skelbimas ir pasidalinsime gerąja praktika, kuri padės išsiskirti iš konkurentų;
▪️ sužinosite, kas yra svarbiausia „eBay“ skelbime;
▪️ aptarsime viską, ką reikia žinoti apie siuntimą ir grąžinimą „eBay“;
▪️ sužinosite, kaip veikia prekių grąžinimo ir pinigų grąžinimo procesas bei kaip pasirinkti, kur siųsti prekes, o kur ne.

Be vertingų įžvalgų ir svarbiausios informacijos apie „eBay“ pardvimų pradžią, visiems dalyviams suteiksime unikalių „eBay“ privalumų, kurie jums padės pradėti dirbti šioje platformoje ir plėsti savo verslą. Daugiau apie specialius pasiūlymus sužinosite renginio pabaigoje.
Seminaro metu savo žiniomis ir sukaupta patirtimi dalinsis Aivaras Milašauskas – oficialus „eBay“ ambasadorius Baltijos šalyse ir pirmosios Lietuviškos „eBay“ paskyrų valdymo agentūros „GloberTop“ įkūrėjas. Aivaras turi sukaupęs didelę profesinę patirtį apie „eBay“ platformą ir padeda kitoms įmonėms joje išnaudoti savo prekybos potencialą. Aivaras taip pat yra ilgametis „eBay“ pardavėjas Europos, Australijos ir JAV rinkose bei yra išbandęs daugiau nei dvidešimt skirtingų prekių kategorijų.

Kada? Gegužės 24 d. nuo 14 val.
Kur? Internetu
Renginys nemokamas, bet būtina registracija: https://forms.office.com/e/JGqvevPUCM
Visus „Spiečiaus” renginius rasite čia: https://spiecius.inovacijuagentura.lt/renginiai/
Norite tapti nuolatiniu „Spiečiaus” nariu ir naudotis pilnu paslaugų paketu? Pildykite paraišką: https://spiecius.inovacijuagentura.lt/narystes-anketa/